ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για το θάνατο του Prince – Ολοκληρώθηκε η νεκροψία

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για το θάνατο του Prince – Ολοκληρώθηκε η νεκροψία

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο «φως» σχετικά με τον θάνατο του θρύλου της μουσικής Prince, που «έφυγε» ξαφνικά την Πέμπτη (21/04) σκορπίζοντας την θλίψη στους θαυμαστές του.

Το στενό οικογενειακό του περιβάλλον υποστηρίζει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, ότι ο 57χρονος τραγουδιστής πριν από έξι μέρες είχε πάρει υπερβολική δόση αναλγητικών, καθώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στο ισχίο του.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν οι ίδιοι ο Prince έπαιρνε ένα φάρμακο που ήταν άκρως εθιστικό και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία οξύ πόνου στις αρθρώσεις.

Η στενή του φίλη Sheila E είπε πως γνώριζε για το πρόβλημα του Prince στο ισχίο. Φήμες ήθελαν τον «πρίγκιπα της ποπ» να έχει αρνηθεί να υποβληθεί σε επέμβαση, διότι χρειαζόταν να κάνει μετάγγιση αίματος, κάτι που «απαγόρευε» η πίστη του. Ωστόσο, υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι χειρουργήθηκε το 2010.

Η νεκροψία θα δείξει τα αίτια θανάτου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία στη σορό του Prince αλλά τα συμπεράσματα από τα στοιχεία που συνέλεξε το ιατρικό προσωπικό, θα εκδοθούν μετά από αρκετές ημέρες, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.