ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ναόμι Κάμπελ: Έγινε 46 χρονών και είναι πιο λαμπερή από ποτέ (φωτό)

Ναόμι Κάμπελ: Έγινε 46 χρονών και είναι πιο λαμπερή από ποτέ (φωτό)

Τα 46 της χρόνια έκλεισε στις 22 Μαΐου το σούπερ μόντελ Ναόμι Κάμπελ και παρά την ηλικία της παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή, όπως τη μέρα που ξεκίνησε. 

Εκθαμβωτική, έκλεψε τα φλας της δημοσιότητας και μαγνήτισε τα βλέμματα των παρευρισκόμενων στο ΜΕΤ γκαλά στις αρχές του μήνα κι όλοι αναρωτήθηκαν πώς διατηρείται τόσο νέα και λαμπερή, από την κορφή μέχρι τα νύχια.

Η γαζέλα της πασαρέλας που παραμένει, όπως όταν ξεκίνησε την καριέρα της στις πασαρέλες, πριν από περίπου 30 χρόνια, αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της. 

Αμυγδαλέλαιο για αφαίρεση μακιγιάζ 

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε το σούπερ μόντελ στο περιοδικό Allure, μοιράστηκε με τους αναγνώστες και θαυμαστές της μερικά από τα μυστικά και τα τρικ που κάνει, για να παραμένει πάντα αψεγάδιαστη.

Όπως είπε, λοιπόν το 46χρονο μοντέλο, πλένει το πρόσωπό της δύο φορές την ημέρα και αφαιρεί το μακιγιάζ με αμυγδαλέλαιο.

Κάνει απολέπιση στο σώμα της τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, ενώ τακτικά φροντίζει τα νύχια των χεριών και των ποδιών της με μανικιούρ και πεντικιούρ.

Επισήμανε ακόμα ότι όποτε μπορεί αποφεύγει να βάφεται, ενώ καθημερινά φροντίζει το σχήμα και την υγεία των φρυδιών της, έτσι ώστε να έχουν πάντα το επιθυμητό σχήμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτές είναι οι συμβουλές της για όποια γυναίκα θέλει να προσπαθήσει πέρα από το αν τη βοηθάει ή όχι η γενετική της προδιάθεση, αφού όπως της αρέσει να λέει «η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.