ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η φωτογράφιση της Caroline Flack με μαγιό [φωτό]

Η φωτογράφιση της Caroline Flack με μαγιό [φωτό]

Στα καλύτερά της είναι η Caroline Flack η οποία και φωτογραφίζεται φορώντας τα μαγιό γνωστής εταιρείας. Η πρώην παρουσιάστρια του X Factor έχασε κάποια κιλά που την ταλαιπωρούσαν και αισθάνεται καλύτερα από ποτέ. Άλλωστε αυτό φαίνεται και τις φωτογραφίες της όπου το χαμόγελο και η φρεσκάδα είναι διάχυτη στο πρόσωπό της. CarolineFlack2

Όπως είπε η ίδια στην Daily Mail, δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να γίνει υπερβολικά αδύνατη απλά να χάσει μερικά κιλά. Τώρα αισθάνεται πολύ διαφορετικά ενώ όπως παραδέχεται έχει αλλάξει και νοοτροπία. «Παλιά μετά από μία κουραστική ημέρα, έπρεπε να συναντήσω φίλους σε μια παμπ για να χαλαρώσω τώρα κάνω γιόγκα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
CarolineFlack3CarolineFlack4CarolineFlack5CarolineFlack6CarolineFlack7CarolineFlack8CarolineFlack9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.