ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σπάνια φωτογράφιση για τον Τέρενς Κουίκ και την 23χρονη ηθοποιό κόρη του

Σπάνια φωτογράφιση για τον Τέρενς Κουίκ και την 23χρονη ηθοποιό κόρη του

Ο Τέρενς Κουίκ και η 23χρονη κόρη του Τερέζα πραγματοποιήσαν μαζί μια σπάνια φωτογράφηση η οποία συνοδευόταν από μια τρυφερή συνέντευξη.

Με τον τρόπο αυτό, ο κ. Κουίκ μας συστήνει την κόρη του, την οποία πρωτογνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Αντ1 «Συμμαθητές». 

«Η Τερέζα είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Είναι ένα κορίτσι, στα 23, με τα ενδιαφέροντά της, τα φλερτ της… Αλλά όταν συζητά μαζί μου, το μοναδικό μας θέμα είναι τι κάνει ο Ολυμπιακός! Μιλάμε συνεχώς για ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Δεν ξέρω άλλο πατέρα με κόρη που να του μιλάει μόνο για τον Ολυμπιακό!» αναφέρει ο κ. Κουίκ, ενώ η Τερέζα προσθέτει «Του τηλεφωνώ, επίσης, για να τσεκάρω κάτι που έχει ειπωθεί σε δελτίο ειδήσεων. Πολλές φορές, αλλιώς ακούς ένα γεγονός στο ένα κανάλι και αλλιώς στο άλλο. Και του λέω “μπαμπά… τι γίνεται;!”».

Αλλά και η Τερέζα μίλησε στο περιοδικό για τον πατέρα της. Η Τερέζα είναι πάντα στο πλευρό του πατέρα της και μάλιστα τον έχει συνοδεύσει ακόμη και σε πολιτικές περιοδείες στην επαρχία.

«Μου είχε πει πως θα βαρεθώ, αλλά ήθελα να πάω. Παρόλο που δεν έχω σχέση με τα πολιτικά, μου φαινόταν ενδιαφέρον να δω τι συμβαίνει στις περιοδείες. Έτσι, πήγαμε στη Ναύπακτο, τον Ιανουάριο. Δεν βαρέθηκα. Άκουσα προβλήματα που για εμάς στην Αθήνα είναι λυμένα. Για να πάνε στο πλησιέστερο στο νοσοκομείο κάνουν μιάμιση ώρα. Κάποια πράγματα που μας είναι δεδομένα, στους κατοίκους της περιφέρειας είναι δυστυχώς πολυτέλεια». 

Για την Τερέζα, η μετάβαση του πατέρα της από τη δημοσιογραφία στην πολιτική δεν άλλαξε κάτι στην καθημερινότητα της οικογένειας. Ως ηθοποιός μάλιστα, έχει άποψη για το πως πρέπει να κινείται ο πατέρας της στις δημόσιες εμφανίσεις του. «Του λέω πως δεν πρέπει να φωνάζει… Αλλά αυτό του το λέω γενικότερα, ακόμη και όταν πηγαίνουμε μαζί στο γήπεδο!». «Και μου λέει συνεχώς πως πρέπει να χάσω κιλά» συμπληρώνει ο Τέρενς Κουίκ.

terens-kouik-i-spania-fwtografisi-me-tin-23xroni-ithopoio-kori-tou

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.