ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Για σεξουαλική κακοποίηση διώκεται διάσημος Αμερικανός ράπερ στην Αυστρία

Για σεξουαλική κακοποίηση διώκεται διάσημος Αμερικανός ράπερ στην Αυστρία

Σοβαρά προβλήματα με τη δικαιοσύνη στην Αυστρία αντιμετωπίζει ο διάσημος Αμερικανός ράπερ, Φρέντι Γκιμπς, ο οποίος διώκεται για σεξουαλική κακοποίηση, κατά την παραμονή του στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που εξέδωσε αυστριακό δικαστήριο, ο Φρέντι Γκιμπς και ένας από τους σωματοφύλακές του, κακοποίησαν σεξουαλικά δύο γυναίκες, οι οποίες προχώρησαν σε καταγγελία προς τις αρχές. Το περιστατικό, σύμφωνα με τον Αυστριακό εισαγγελέα, συνέβη μία ημέρα πριν το event που είχε οργανωθεί με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό ράπερ, πριν από περίπου έναν χρόνο.

Σύμφωνα με την αναφορά, ο Γκιμπς και ο σωματοφύλακάς του προσέγγισαν τις δύο γυναίκες σε μπαρ και τις κέρασαν ποτό, ρίχνοντας -κατά πάσα πιθανότητα- ναρκωτικά στα ποτήρια τους, πριν τις παρασύρουν και τις κακοποιήσουν σεξουαλικά.

Ο Φρέντι Γκιμπς, το αληθινό όνομα του οποίου είναι Φρέντρικ Τίπτον, εκδόθηκε πρόσφατα από τη Γαλλία στην Αυστρία, όπου αρνήθηκε τις κατηγορίες ενώπιον του δικαστηρίου. Δεν έγινε γνωστό πότε ακριβώς εκδόθηκε ο σωματοφύλακας, ενώ το δικαστήριο αναμένεται να εκδώσει την απόφασή του τις επόμενες ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.