ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Βάνα Μπάρμπα φωτογραφίζεται με την 15χρονη κόρη της και βάζει φωτιές!

Η Βάνα Μπάρμπα φωτογραφίζεται με την 15χρονη κόρη της και βάζει φωτιές!

Η Βάνα Μπάρμπα κλείνει τα 50 και η κόρη της τα 15. Τι καλύτερη αφορμή για την πρώτη τους κοινή φωτογράφιση; Μάνα και κόρη φωτογραφίζονται μαζί για το εξώφυλλο του Down Town με την ηθοποιό να μιλά για το πόσο άλλαξε τη ζωή της ο ερχομός της κόρης της. 

Φέτος έγινες 50. Πώς είναι να μεγαλώνεις; 

Έχει και τα καλά του, έχει και τα κακά του. Τα άσχημα είναι ότι βλέπεις το σώμα να αλλάζει. Όλα αυτά τα σημεία που έβλεπαν τον ουρανό, τώρα βλέπουν το πάτωμα. Προσπαθείς να μην τα πατήσεις. Και αυτό πονάει. Το καλό είναι ότι βλέπεις εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Παύεις να είσαι χειριστικός και εγωκεντρικός. Δεν είσαι πια εσύ το επίκεντρο του μικρόκοσμού σου και αυτό είναι απελευθερωτικό. Έχει γοητεία να φεύγει η ομορφιά και να μένει πίσω. Κάποτε υπήρξα όμορφη, τώρα έχω άλλα πράγματα να κοιτάξω.

Όταν η κόρη σου βλέπει τις παλιές σου σέξι, γυμνές φωτογραφίσεις πως αντιδρά;

Μου τη λέει. Δεν αισθανόταν καλά στο σχολείο. Της έλεγα: Φαίδρα μου πολλές διάσημες μητέρες έχουν κάνει τολμηρές φωτογραφίσεις και εκείνη μου απαντούσε: ” Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες, δεν μπορώ να βλέπω εσένα έτσι”. Στα γεράματα πρώτη φορά ένιωσα ντροπή για τη σέξι εικόνα που είχα στα νιάτα μου κι έτσι με έκανε να αισθανθώ η κόρη μου.

Τι σου έμαθε η Φαίδρα;  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το να μπορώ να ζω με την αγάπη των άλλων. Πριν ζούσα μόνο για μένα, ήμουν το κέντρο του κόσμου, ήμουν νάρκισσος, ματαιόδοξη και κακομαθημένη. Η Φαίδρα με άλλαξε. Κατάλαβα ότι για να κερδίσεις την αγάπη πρέπει να ταπεινωθείς. Πρέπει να σεβαστείς και πάνω απ’ όλα να αφήσεις ελεύθερο τον άλλον. Η ζωή μου χωρίζεται σε δύο κεφάλαια: είναι προ Φαίδρας και ένα μετά Φαίδρας. Είμαι μια άλλη γυναίκα. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.