ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δυσκολεύεσαι να μαντέψεις την ηλικία αυτής της γυναίκας (φωτό)

Δυσκολεύεσαι να μαντέψεις την ηλικία αυτής της γυναίκας (φωτό)

Όπως λέει, η εμφάνισή της οφείλεται αποκλειστικά στη φύση. «Δεν πηγαίνω σε ινστιτούτα ομορφιάς ούτε βάφω τα μαλλιά μου. Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική. Κάνω μόνη μου μανικιούρ και πεντικιούρ, είμαι συνταξιούχος και προσέξω τα έξοδά μου«, τονίζει, «άλλωστε η ηλικία είναι στο μυαλό μας, να φέρεστε όσο νέοι νιώθετε. Ποτέ μη σκεφτείτε πως επειδή μεγαλώσατε τα όνειρά σας τέλειωσαν», συμβουλεύει.

Όπως αποκαλύπτει, το μεγαλύτερο «μυστικό ομορφιάς» που έχει είναι… η νοοτροπία της. «Όλα έχουν να κάνουν με το να σκέφτεσαι θετικά, πιστεύω στο θεό, μου αρέσει να περπατάω, αυτό με κρατά σε φόρμα. Περπατάω και το χειμώνα. Επίσης μου αρέσει το σκάκι», λέει και εξομολογείται πως η φιλοδοξία της είναι να σχεδιάσει μπικίνι για ώριμες γυναίκες. Διατηρείται και χάρη στην καλή διατροφή αλλά επιμένει πως το πιο ισχυρό όπλο είναι το χαμόγελο.

Η Suzy είναι παντρεμένη εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια με τον 71χρονο σύζυγό της John αν και, όπως λέει, την προσέχουν και τη θαυμάζουν πολύ νεότεροί της άνδρες. Όσο για τον σύζυγό της, του αρέσει να έχει στο πλευρό του μια γυναίκα που δείχνει πολύ μικρότερη.

«Το μόντελινγκ είναι το πάθος μου», καταλήγει, «μπορεί να δείχνει λαμπερό αλλά έχει πολλή και σκληρή δουλειά για να φτάσεις στην κορυφή». peoaisatt2 peoaisatt4

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
peoaisatt1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.