ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τζένιφερ Άνιστον: Η γυναίκα που άφησε άφωνο τον Ζοσέ Μουρίνιο

Τζένιφερ Άνιστον: Η γυναίκα που άφησε άφωνο τον Ζοσέ Μουρίνιο

Τον έχουμε συνηθίσει να μιλάει συνεχώς, να σχολιάζει, να κατηγορεί και γενικότερα να έχει έναν λόγο για όλα τα πράγματα. Μόνο μία φορά ο Ζοσέ Μουρίνιο έμεινε άλαλος και αιτία ήταν μια γυναίκα. Όχι μια οποιαδήποτε γυναίκα, αλλά η Τζένιφερ Άνιστον, σύμφωνα με τη dailymail.

Όπως αποκάλυψε στο νέο του βιβλίο ο αθλητικός δημοσιογράφος Ρομπ Μπέσλεϊ ο Μουρίνιο την είχε δει σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς:

«Βρισκόμασταν στις ΗΠΑ για την καλοκαιρινή περιοδεία της Τσέλσι και καθώς μιλούσαμε, εμφανίζεται η Άνιστον. Όλοι γύρισαν το βλέμμα τους πάνω της, οι ομιλίες σταμάτησαν και τα σαγόνια έπεσαν, συμπεριλαμβανομένου και του Μουρίνιο. Μόλις η γνωστή ηθοποιός εξαφανίστηκε από το τοπίο, οι υπνωτισμένοι άνδρες άρχισαν να επανακτούν τις αισθήσεις τους. Όταν συνήλθε και ο Πορτογάλος προπονητής μονολόγησε: «Γ@μ… κόλαση. Μπραντ Πιτ – τι μ@λ…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.