ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οργισμένος ο σύντροφος της Κοτιγιάρ για τις φήμες περί Μπραντ Πιτ

Οργισμένος ο σύντροφος της Κοτιγιάρ για τις φήμες περί Μπραντ Πιτ

Μετά την Μαριόν Κοτιγιάρ που διέψευσε ότι είναι η πέτρα του σκανδάλου στο διαζύγιο του Μπράντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί θέση πήρε και ο σύντροφός της.

Ο Γκιγιόμ Καν, ηθοποιός, βραβευμένος σκηνοθέτης, επί 9 χρόνια σύντροφος της Γαλλίδας ηθοποιού και πατέρας του παιδιού της, έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στα social media:

«Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τις φήμες που διαδίδονται για εμάς … Δεν συνηθίζω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή και μέχρι τώρα την έχω πάντα προστατεύσει με πολλή προσοχή… Αλλά η μανία των ταμπλόιντ, η βλακεία κάποιων ανθρώπων που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι, το μίσος ορισμένων χρηστών που αισθάνονται ισχυρότεροι πίσω από ένα πληκτρολόγιο, με πίεσαν για να ομολογήσω την έτσι κι αλλιώς, υπερηφάνεια μου, την αγάπη μου, το σεβασμό μου και το θαυμασμό που τρέφω για Μαριόν που είναι τόσο δυνατή και έξυπνη μπροστά στις ηλίθιες και αβάσιμες κατηγορίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νομίζω ότι υπάρχουν για όλους μας πολύ σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούμε αυτή τη στιγμή και τώρα είναι καιρός να προχωρήσουμε και να ανεβάσουμε το επίπεδο.  Αν είναι να υπάρχει πολλή δουλειά για κάποιους, θα ήθελα να είναι θετική. Και όπως είπε ο Μαριόν ελπίζω να γίνετε  καλύτεροι και να προσβλέπετε σε κάτι στη ζωή σας εκτός από το να αναμεταδίδετε  συνεχώς σκ@τ@».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.