ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Bella Hadid για τα … γενέθλια της (φωτό, βίντεο)

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Bella Hadid για τα … γενέθλια της (φωτό, βίντεο)

Η Bella Hadid έγινε 20 ετών και βγήκε να το «κάψει» σε γνωστό club της Νέας Υόρκης, την Κυριακή. Η Bella, η οποία θεωρείται μαζί με την αδερφή της Gigi, από τα πιο εμπορικά μοντέλα της γενιάς της, άφησε για ακόμα μία φορά τις καλύτερες εντυπώσεις με την ενδυματολογική της επιλογή. 

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες η καλλονή, φόρεσε ένα σιθρού μεταλλικό τοπ με ανάλογη μίνι φούστα, τα οποία συνδύασε με λευκό γουνάκι, και έκλεψε τα φλας των φωτογράφων κατά την είσοδο της στο club. Μαζί της για να γιορτάσουν τα εικοστά της γενέθλια ήταν η οικογένεια της και αρκετοί φίλοι του μοντέλου από το χώρο της μόδας. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο σύντροφός της, ο ράπερ Weeknd, o οποίος ήταν πολύ διακριτικός, μπροστά στους φωτογράφους. Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε και ένα βίντεο με τη Bella να σβήνει τη γενέθλια τούρτα της δίπλα στη μητέρα της Yolanda. 

Η Bella με τη μητέρα της και φίλες της κατά την είσοδο της στο club 

O σύντροφος του μοντέλου 

Καλεσμένη ήταν και η Shanina Shayk

H Bella με τη μητέρα της 

Η Bella με την κολλητή της Hailey Baldwin 

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε και ένα βίντεο με τη Bella να σβήνει τη γενέθλια τούρτα της δίπλα στη μητέρα της Yolanda. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.