ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέες πληροφορίες σχετικά με το διαζύγιο της Mariah Carey

Νέες πληροφορίες σχετικά με το διαζύγιο της Mariah Carey

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η Mariah Carey και ο James Packer αποφάσισαν να ακυρώσουν το γάμο τους, αφού το τελευταίο διάστημα δεν είχαν σχεδόν καθόλου επαφή.

Πληροφορίες αναφέρουν, πως η τελευταία φορά που επικοινώνησαν ήταν τον Σεπτέμβρη, όταν και είχαν έναν άσχημο τσακωμό μετά τις διακοπές τους στην Ελλάδα. 

Έκτοτε οι φήμες για τους πιθανούς λόγους του χωρισμού οργιάζουν, καθώς άλλοι αναφέρουν πως η τραγουδίστρια είχε κρυφή σχέση με τον χορευτή της, άλλοι πως ο εκατομμυριούχος James δεν της φερόταν καθόλου καλά και την παραμελούσε και άλλα τέτοια.

Άλλο ένα «Brangelina» διαζύγιο φαίνεται πως βρίσκεται προ των πυλών. Και παρά το γεγονός πως έχουν ανακοινώσει κι επίσημα τον χωρισμό τους η Mariah φορούσε ακόμη το πανάκριβο δαχτυλίδι (αξίας 10 εκατ. δολαρίων) των αρραβώνων τους που της είχε πάρει δώρο ο James.

Η star ανέφερε πως θα κρατήσει το δαχτυλίδι -φυσικά- αλλά δεν είναι μόνο αυτό που θέλει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ η star ζητάει από τον Packer 50 εκατ. δολάρια, καθώς ισχυρίζεται πως της το χρωστάει μιας και την έκανε να μετακομίσει με τα παιδιά της από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες, για να μπορεί κι αυτός να ναι κοντά στα δικά του παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έκθεση υποστηρίζει, πως ο Packer είχε δώσει οικονομικές υποσχέσεις στη Mariah κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, τις οποίες περιμένει και να τηρήσει φυσικά. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.