ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χαμογελαστός και αδυνατισμένος ο Μπραντ Πιτ στη πρώτη του εμφάνιση μετά το χωρισμό

Χαμογελαστός και αδυνατισμένος ο Μπραντ Πιτ στη πρώτη του εμφάνιση μετά το χωρισμό

Ο Brad Pitt  χαμογελαστός και έχοντας στο πλευρό του την καλή του φίλη Julia Roberts, πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του πολύκροτου διαζυγίου. Οι δύο star βρέθηκαν στην ιδιωτική προβολή της επερχόμενης ταινίας του Pitt, με τίτλο «Moonlight», την παραγωγή της οποίας έχει αναλάβει ο ίδιος. 

Στη φωτογραφία απεικονίζονται οι δύο ηθοποιοί την ώρα που μιλούν στο κοινό, ενώ αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, είναι ότι ο 52χρονος star φαίνεται φανερά αδυνατισμένος. Ντυμένος casual, φορώντας ένα καρό πουκάμισο, σακάκι και ένα σκούρο τζιν, δείχνει να έχει χάσει αρκετά κιλά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία, που κάνει το γύρο του διαδικτύου, προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στα διεθνή μέσα, καθώς η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Χολιγουντιανού ηθοποιού αναμενόταν να γίνει απόψε στην πρεμιέρα της ταινίας «Allied», σηματοδοτώντας έτσι την επιστροφή του στο προσκήνιο, μετά από πολύ καιρό. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά το διαζύγιο ο ίδιος απέφευγε οποιαδήποτε εμφάνιση, έχοντας βρεθεί στο στόχαστρο, μετά και τις κατηγορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, o ηθοποιός έχει κατηγορηθεί από την πλευρά της Jolie, ότι υπήρξε βίαιος και πως κακοποίησε λεκτικά τουλάχιστον, ένα από τα έξι τους παιδιά, σε περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια πτήσης με το ιδιωτικό jet της οικογένειας. Πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν τη σημερινή του εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας «Αllied» για να δουν αν τελικά θα περπατήσει μόνος του στο κόκκινο χαλί ή θα συνοδεύεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.