ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σάλμα Χάγιεκ: «Δεν πιστεύω στο Botox – Θέλω να παίξω και τη γιαγιά»

Σάλμα Χάγιεκ: «Δεν πιστεύω στο Botox – Θέλω να παίξω και τη γιαγιά»

Η Σάλμα Χάγιεκ έχει «πατήσει» πλέον τα 50 και ξέρει πολύ καλά ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζει σέξι ρόλους σε ταινίες. Κάθε άλλο παρά την στεναχωρεί αυτό όμως.

«Μερικές φορές όσο μεγαλώνεις παίρνεις καλύτερους ρόλους. Θα ήθελα να παίξω τη μητέρα, θα με ενθουσίαζε να παίξω τη γιαγιά. Πόσο βαρετό θα ήταν να παίζω σέξι ρόλους για την υπόλοιπη ζωή μου. Νομίζω ότι θα αυτοκτονούσα», είπε η ηθοποιός, σε συνέντευξη στο DuJour.

Επιπλέον, δήλωσε στο περιοδικό ότι θέλει να γεράσει με χάρη, δηλαδή χωρίς να καταφύγει σε ενέσιμες θεραπείες ομορφιάς. «Δεν πιστεύω στο Botox», δήλωσε. «Ακούστε, αν υπήρχε κάτι που θα μπορούσες να κάνεις για να διατηρήσεις την ομορφιά σου, θα το έκανα. Αλλά είμαι ερωτευμένη με τον σύζυγό μου και θέλω να μοιάζω με αξιαγάπητη κυρία στα 70 μου. Θέλω να με κοιτάζει και να σκέφτεται ”ΟΚ, το κορίτσι μου μεγάλωσε τώρα, αλλά είναι ακόμη όμορφη», πρόσθεσε η Χάγιεκ.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DuJour Magazine (@dujourmedia) στις

Μάρ 13, 2017, 1:44μμ PDT

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.