ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα λεφτά παίρνει η Kim Kardashian για ένα της ποστ στο Instagram (φωτό)

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα λεφτά παίρνει η Kim Kardashian για ένα της ποστ στο Instagram (φωτό)

Η Kim Kardashian είναι μια από τις πιο πλούσιες celebrities του πλανήτη! Τα έσοδα της αυξάνονται ανά λεπτό, καθώς από παντού έχει κέρδη.

Έχει καταστήματα ρούχων, προϊόντα περιποίησης μαλλιών, δικά της emojis, το δικό της παιχνίδι και πολλά άλλα. Μάλιστα, για το 2016 υπήρξε ένα από τα πρόσωπα με τα περισσότερα έσοδα της χρονιάς.

Η reality star φαίνεται πως κερδίζει και από αλλού χρήματα και μάλιστα υπέρογκα ποσά. Ο Michael Heller, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ψηφιακού μάρκετινγκ Talent Resources, είναι ο άνθρωπος που κλείνει τις συμφωνίες διαφημίσεων των Kardashians στο Instagram. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο US Weeklyαποκάλυψε το ποσό που εισπράττει η Kim για μια ανάρτηση-διαφήμιση στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του η star κάθε φορά που διαφημίζει ένα προϊόν στο προφίλ της, ο τραπεζικός της λογαριασμός αυξάνεται κατά 500 χιλιάδες δολάρια! kim kardashian 2016

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.