ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H Σάσα Γκρέι είναι η Ελληνίδα βασίλισσα των ερωτικών ταινιών! (φωτό)

H Σάσα Γκρέι είναι η Ελληνίδα βασίλισσα των ερωτικών ταινιών! (φωτό)

Έξι ολόκληρα χρόνια κλείνουν σε μερικές ημέρες από τη στιγμή που η ελληνικής καταγωγής και διεθνούς φήμης πορνοστάρ Σάσα Γκρέι, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται.

Ήταν 8 Απριλίου του 2011 όταν με ένα λιτό status στο Facebook, ενημέρωνε το κοινό της πως αποχαιρετά δια παντός τη βιομηχανία του πορνό, με τους θαυμαστές της να κάνουν… μήνες να συνέλθουν από το σοκ.

Το καλό της όλης υπόθεσης, είναι το γεγονός πως η 29 ετών σήμερα Σάσα, υπήρξε τρομερά δραστήρια μέχρι τα 21 της χρόνια.

Οι ταινίες της; Δεκάδες. Οι παρτενέρ της; Εκατοντάδες, κυρίως αν σκεφτεί κανείς πως η kinky Σάσα προτιμούσε ο χώρος των γυρισμάτων να είναι πάντα… ασφυκτικά γεμάτος!

Όχι, το γεγονός ότι πλέον ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων δεν μας λέει κάτι.

Εμείς, επιμένουμε να τη θυμόμαστε στις παλιές, καλές της δόξες.

Κι εσείς μαζί μας ελπίζουμε…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.