ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ορέστης Τσάνγκ: Φωτογραφίζεται για εβδομαδιαίο περιοδικό (φώτο)

Ορέστης Τσάνγκ: Φωτογραφίζεται για εβδομαδιαίο περιοδικό (φώτο)

Ο πρώην παίκτης του Survivor Ορέστης Τσάνγκ έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και δείχνει να περνά μια χαρά μακριά απο τον Άγιο Δομίνικο…

Η αποχώρησή του από το Survivor ήταν κάτι που τον ξάφνιασε αλλά σίγουρα δεν του στέρησε το κέφι του και την όρεξη να κάνει νέα πράγματα.

Ο “μαχητής” του παιχνιδιού του ΣΚΑΙ ανυπομονούσε να ξαναδεί τα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και να ξεκινήσει το νέο “ταξίδι” μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο. Ο Ορέστης Τσάνγκ ζει στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά του και του αρέσει πολύ η καθημερινότητά του και την απολαμβάνει.

 Για αυτήν αλλά και για το Survivor θα μιλήσει σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό για το οποίο έκανε πρόσφατα φωτογράφιση! 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.