ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έξαλλος ο Τομ Χανκς – Fake news η ιστορία με τη δωρεά 1 εκατ. ευρώ και την ομιλία του στην Αθήνα

Έξαλλος ο Τομ Χανκς – Fake news η ιστορία με τη δωρεά 1 εκατ. ευρώ και την ομιλία του στην Αθήνα

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν fake news που ήθελαν τον χολιγουντιανό ηθοποιό και την σύζυγό του να δωρίζουν 1 εκατ. ευρώ για τις αρχαιολογικές εργασίες στο νησάκι Δεσποτικό που βρίσκεται κοντά στην Αντίπαρο.

Δημοσιεύματα ανέφεραν ακόμη πως οι δυο τους συμμετείχαν στις εργασίες ως εθελοντές χωρίς, βέβαια, τη συνοδεία κάμερας.

Έτσι, υποτίθεται πως οι δυο τους θα έρχονταν στη χώρα μας έτσι ώστε να τιμηθεί ο Τομ Χανκς από το ΚΠΙΣΝ για την προσφορά του.

Κάτι που όμως… δεν ισχύει, όπως ανακοινώνει η γυναίκα του με ανάρτησή της στο Twitter και διέψευσε και ο ηθοποιός μέσω Twitter.

Γράφει στο twitter o Τόμ Χάνκς:

«Κάποιος ισχυρίζεται ότι θα εμφανιστώ σε εκδήλωση στην Αθήνα κάτι που δεν είναι, ούτε υπήρξε ποτέ αλήθεια. Εισιτήρια πωλούνται με την υπόσχεση της παρουσίας μου», γράφει χαρακτηριστικά. Και προσθέτει: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν σχετικά με την πιθανότητα παρουσίας μου στην εκδήλωση και οι διοργανωτές δεν είναι ειλικρινείς σε ό,τι αφορά την επικοινωνία μαζί μου. Προσέξτε να μην σας εξαπατήσουν».

Χθες, η Ρίτα Γουίλσον ανέφερε σε δική της ανάρτηση οτι ο ηθοποιός δεν αναμένεται να παραστεί σε καμία εκδήλωση στην Ελλάδα, επισημαίνοντας μάλιστα πως η πρόσκληση είναι αναληθής και πως πρόκειται περί απάτης.

Η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Τόμ Χάνκς παρέθεσε μάλιστα τη σχετική πρόσκληση όπου αναφέρεται το όνομα του συζύγου της, αναλυτικά οι ομιλητές και ο χώρος της εκδήλωσης. Την πρόσκληση του Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας στην οποία αναφέρεται οτι θα τιμηθεί ο Τόμ Χάνκς και προστίθεται μάλιστα οτι θα μιλήσει στην εκδήλωση και ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδας Τζέφρει Πάϊατ, ανέβασε στο twitter και ο διάσημος ηθοποιός με την επισήμανση; Αναληθές…

Την βράβευση του Τόμ Χάνκς στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος διαψεύδει και το Ιδρυμα.

Ανακοίνωσε έβγαλε και το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος:

«Με έκπληξη διαβάσαμε δημοσιεύματα στον Τύπο καθώς και το tweet της κας Rita Wilson σχετικά με επικείμενη βράβευση του ηθοποιού Tom Hanks από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, κάτι που διαψεύδουμε κατηγορηματικά καθώς πρόκειται για κατασκευασμένη είδηση. Επιπλέον, ουδέποτε εκδώσαμε σχετική ανακοίνωση όπως ανακριβώς αναφέρει μερίδα του Τύπου. Τα παραπάνω δεν έχουν βεβαίως καμία σχέση με την εκτίμηση που τρέφουμε προς τον σπουδαίο αυτόν ηθοποιό και την προσφορά του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.