ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι συγκινητικές αναρτήσεις της πρώην γυναίκας του Anthony Burdain (φωτό)

Οι συγκινητικές αναρτήσεις της πρώην γυναίκας του Anthony Burdain (φωτό)

Ο διάσημος σεφ Anthony Bourdain, αυτοκτόνησε τον Ιούλιο του 2018 σκορπώντας τη θλίψη σε φίλους και συγγενείς.

Η πρώην σύζυγος του Ottavia Busia, ανέβασε ένα τρυφερό μήνυμα στο Instagram τέσσερις μήνες μετά το θάνατο του. Η Ottavia Busia παντρεύτηκε τον διάσημο σεφ το 2007 και το ζευγάρι παρέμεινε μαζί μέχρι το 2016.

Αυτήν την εβδομάδα η όμορφη Ιταλίδα έσπασε τη σιωπή της και ανέβασε ένα post στο Instagram από παλιές οικογενειακές στιγμές. Με την ανάρτησή της αυτή η Ottavia ουσιαστικά δηλώνει ότι η αγάπη της για τον Anthony παραμένει παντοτινή και τον συγχωρεί για τα πάντα: για τις απιστίες, τα σκάνδαλα, ακόμη και για τη συμπεριφορά του ως ερωτοχτυπημένου έφηβου με την Asia Argento.

https://www.instagram.com/p/BosDrSJF9jB

Η Ottavia αναφέρεται στο πόσο πολύ λείπει στην 11χρονη σήμερα κόρη τους και μοναδικό παιδί του σεφ.«Το μικρό μας κοριτσάκι είχε συναυλία της σήμερα. Ήταν καταπληκτική. Τόσο ισχυρή και γενναία. Φορούσε τις μπότες που την αγόρασες. Ελπίζω να είχες ένα καλό ταξίδι, όπου κι αν βρίσκεσαι. » έγραψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/Bj3w5dZF2V3

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.