ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έλενα Παπαρίζου: «Δέχομαι τη συγγνώμη του Τόνυ»

Έλενα Παπαρίζου: «Δέχομαι τη συγγνώμη του Τόνυ»

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης βρίσκονται αντιμέτωποι στις αίθουσες του Δικαστηρίου.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια νιώθει δικαιωμένη, καθώς ο πρώην σύντροφός της, έπειτα από αρκετά χρόνια της ζήτησε συγγνώμη. Η Έλενα Παπαρίζου νιώθει περισσότερο δικαιωμένη για την οικογένειά της.

Πριν από μερικές ημέρες ειπώθηκε στο δικαστήριο και μια «συγγνώμη» προς εσένα από τον Τόνυ Μαυρίδη. Τη δέχεσαι;

«Ναι, τη δέχομαι. Γι’αυτό τον λόγο κατόπιν συνεννόησης με τους δικηγόρους μου δόθηκε τέλος σε αυτή την υπόθεση. Δεν εύχομαι σε αυτόν τον άνθρωπο που έχουμε ζήσει 12 χρόνια μαζί να βρεθεί αντιμέτωπος με μια ποινή. Σε αυτό θα σταθώ. Το σημαντικό ήταν ότι ζητήθηκε συγγνώμη προς την οικογένειά μου»

Οι δικαστικές εκκρεμότητες όμως δεν έχουν ολοκληρωθεί

«Όχι, υπάρχουν αρκετά ζητήματα τα οποία θα επιλυθεί η Δικαιοσύνη. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους δικηγόρους μου για τον χειρισμό όλων αυτών των θεμάτων. Με στηρίζουν πάντα»

Θα ήθελες αυτή η ιστορία να κλείσει εξωδικαστικά;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δυστυχώς, δεν είναι τόσο εύκολο. Χρειάζονται δυο για να χορέψεις τανγκό. Δεν πειράζει. Η λειτουργία της Δικαιοσύνης είναι ακριβώς αυτή: να επιλύει προβλήματα» εξήγησε στο tvέθνος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.