ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έκπληκτοι οι συνεργάτες της Γερμανού: Αποκάλυψε τη σχέση της με γνωστό ηθοποιό on air (βίντεο)

Έκπληκτοι οι συνεργάτες της Γερμανού: Αποκάλυψε τη σχέση της με γνωστό ηθοποιό on air (βίντεο)

Λίγο ή πολύ οι σχέσεις της Ναταλίας Γερμανού είναι γνωστές, καθώς τα περισσότερα πρόσωπα που στάθηκαν στο πλευρό της είναι άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια σήμερα έκανε στον αέρα της εκπομπής της μία αποκάλυψη που δεν περιμέναμε για τη σχέση που διατηρούσε με γνωστό ηθοποιό και νυν πολιτικό.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε σχέση του παρελθόντος, την οποία φαίνεται ότι δεν γνώριζε κανείς από τους συνεργάτες της!

Συγκεκριμένα μετά την προβολή θέματος με τους «Ζεν Πρεμιέ των 90s», έγινε αναφορά στον Απόστολο Γκλέτσο. Μετά από ατάκα του Χάρη Γιακουμάτου για το ρόλο του ηθοποιού στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» ξεκίνησαν να κάνουν λόγο για ηλικίες. Η παρουσιάστρια είπε με νόημα στο κοντρόλ: «Πώς θα ισχυριστώ ότι ήμουν αγέννητη σε σήριαλ που έπαιζε ο Απόστολος Γκλέτσος; Βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί λίγο».

Οι συνεργάτες της λοιπόν ξεκίνησαν να της απορούν για τη σχέση της με τον ηθοποιό, που δεν γνώριζαν!

«Κρυφό το είχαμε; Έλα Παναγία μου… Σοκαριστήκατε οπερατέρ μου;», είπε η παρουσιάστρια και σημείωσε ότι ήταν μαζί το 1995.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.