ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Κόντεψα να πάθω τέσσερα εγκεφαλικά»: Η Κ.Λέχου αποκαλύπτει «κρυφό» σκηνικό με τον Συσσοβίτη (βίντεο)

«Κόντεψα να πάθω τέσσερα εγκεφαλικά»: Η Κ.Λέχου αποκαλύπτει «κρυφό» σκηνικό με τον Συσσοβίτη (βίντεο)

H Κατερίνα Λέχου, το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κούκου».

Η ηθοποιός περιέγραψε ένα περιστατικό που συνέβη στα γυρίσματα της σειράς «Το Νησί», όταν κατά λάθος τραυμάτισε έναν καμεραμάν με μαχαίρι, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και ένα περιστατικό που είχε συμβεί στην Αυστραλία, όταν γίνονταν τα γυρίσματα του σίριαλ «Είσαι το ταίρι μου». Η ίδια και ο Αλέκος Συσσοβίτης βίωσαν κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

«Όταν κάναμε τα γυρίσματα του Είσαι το ταίρι μου στην Αυστραλία, είχαμε μια σκηνή στην παραλία με τον Αλέκο Συσσοβίτη. Από τις 4 το πρωί οι Αυστραλοί τσουγκράνιζαν την άμμο. Τι τσουγκρανίζουν, λέω, αυτοί; Την αναμοχλεύουν για να δουν μήπως υπάρχει ένα πετραδάκι, ένα αγκαθάκι. Μα, λέω, δεν πέφτουμε κάτω στην άμμο. Και αν γίνει λάθος και πέσετε; Τσουγκράνισαν όλη την περιοχή! Κόντεψα να πάθω τέσσερα εγκεφαλικά! Θέλω να πω πώς φροντίζουν τον ηθοποιό, Εδώ δεν έχει. Έλα μωρέ, 3 μέτρα είναι, πήδα δεν πειράζει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.