ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το πρώτο μήνυμά της Μαρίας Κορινθίου μετά την επίθεση που δέχτηκε (φωτο)

Το πρώτο μήνυμά της Μαρίας Κορινθίου μετά την επίθεση που δέχτηκε (φωτο)

H Μαρία Κορινθίου δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από κάποιον άγνωστο την ώρα που βρισκόταν στην πυλωτή του σπιτιού της στο Ψυχικό.

Ο άγνωστος άντρας πετάχτηκε μπροστά της, της επιτέθηκε και προσπάθησε να της κατεβάσει το παντελόνι.

Η ηθοποιός πανικοβλήθηκε, άρχισε να καλεί δυνατά σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο άγνωστος να τρομάξει και να τραπεί σε φυγή.

Στη συνέχεια, η Μαρία Κορινθίου κατήγγειλε το συμβάν στο Α.Τ. Ψυχικού.

Μετά το άσχημο συμβάν, που έζησε η Μαρία Κορινθίου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram. Η ηθοποιός έγραψε: «Είμαι καλά! Σας ευχαριστώ όλους πάρα μα πάρα πολύ! Όλη μέρα δεν σήκωνα και δεν απαντούσα στα τηλέφωνα αλλά και στα μηνύματά σας απλά και μόνο για ηρεμία… Θα τα πούμε από αύριο. Καληνύχτα σε όλους σας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.