ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Τούρκος σεφ «Salt Bae» στα δικαστήρια – Πρώην υπάλληλός του τον κατηγορεί ότι έκλεβε τα…φιλοδωρήματά του

Ο Τούρκος σεφ «Salt Bae» στα δικαστήρια – Πρώην υπάλληλός του τον κατηγορεί ότι έκλεβε τα…φιλοδωρήματά του

Ένα μήνα μετά τον σάλο που είχε ξεσπάσει με τον «Salt Bae» -κατά κόσμον Nusret Gokce– να αλατίζει τον Μυστικό Δείπνο σε site της Ιορδανίας, ο διάσημος Τούρκος σεφ βρίσκεται και πάλι στο φως της δημοσιότητας.

Ο λόγος; Πρώην σερβιτόρος σε εστιατόριό του στη Νέα Υόρκη κατέθεσε μήνυση εναντίον του, κατηγορώντας τον ότι έκλεψε μέρος από τα φιλοδωρήματά του και στη συνέχεια τον απέλυσε όταν τόλμησε να διαμαρτυρηθεί.

Στη μηνυτήρια αναφορά του, ο Mustafa Fteja κάνει λόγο για απαράδεκτες πρακτικές του εστιατορίου και αδικίες προς το προσωπικό. Σύμφωνα με τη New York Post, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το πρώην αφεντικό του συγκέντρωνε στο τέλος της εβδομάδας τα φιλοδωρήματα των σερβιτόρων και επέβαλε «χαράτσι». Στη συνέχεια, μοίραζε ισόποσα τα χρήματα που απέμεναν, ακόμη σε άτομα που δεν το δικαιούνταν, όπως σεφ και μάνατζερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι πελάτες πίστευαν ότι το φιλοδώρημά τους πήγαινε αποκλειστικά στον σερβιτόρο τους αλλά έκαναν λάθος» δήλωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι η διεύθυνση του εστιατορίου απολύει συστηματικά όσους τολμούν να διαμαρτυρηθούν. Πλέον, ο πρώην υπάλληλος του Salt Bae ζητά αποζημίωση από τον Τούρκο σεφ για την απόλυσή του, ενώ η υπόθεσή του θα εκδικαστεί μέσα στο επόμενο διάστημα σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.