ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Μάντεψε ποιο σημείο του κορμιού της μας έδειξε στο #10yearschallenge! (φώτο)

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Μάντεψε ποιο σημείο του κορμιού της μας έδειξε στο #10yearschallenge! (φώτο)

Mπορεί η Μάγκυ Χαραλαμπίδου να είναι μια πολύ καλή Dj και ραδιοφωνική παραγωγός αλλά έχει και έχει και ένα υπέροχο κορμί με καλοσχηματισμένους γλουτούς. Και μπορεί τα χρόνια να… πέρασαν αλλά η Μάγκυ συνεχίζει να έχει ένα καλλίγραμμο και σέξι σώμα.

Η ραδιοφωνική παραγωγός αποδέχθηκε την… social media των ημερών και μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφία της όχι όπως όλοι οι άλλοι αλλά δείχνοντας τη γοητευτική της… πίσω πλευρά θέλοντας να δείξει ότι ο χρόνος της φέρθηκε πολύ καλά»!#tenyearchallenge #twenty#yearchallenge it doesn’t matter!!it’s the same»!’εγραψε κάτω από την φωτογραφία της…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.