ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ειρήνη Καζαριάν «τα γυρίζει» και δεν θα κάνει μήνυση για το «ροζ» βίντεο

Η Ειρήνη Καζαριάν «τα γυρίζει» και δεν θα κάνει μήνυση για το «ροζ» βίντεο

Νέα συνέντευξη παραχώρησε η Ειρήνη Καζαριάν, μιλώντας για ακόμα μία φορά για το ροζ βίντεο που την ενέπλεκε σε μία διόλου κολακευτική περιπέτεια.

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στην εφημερίδα «Μακελειό», πρωταγωνιστές ήταν η ίδια και ένας εκ των κριτών του GNTM, κάτι που η ίδια διαψεύδει κατηγορηματικά, μιλώντας στο περιοδικό «In Style».

Aλλά ενώ είχε πει ότι θα κάνει μήνυση, αγωγές κλπ. τώρα τα παίρνει όλα πίσω, ενώ ο εκδότης της εφημερίδας, Σ.Χίος τονίζει ότι «Ολα είναι αλήθεια».

«Ξύπνησα ένα πρωί και οι φίλες μου μου είχαν στείλει τη δημοσίευση. Το είδα και θύμωσα πολύ, γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος έκανε κάτι τέτοιο σε ένα κορίτσι 21 ετών που μόλις ξεκινάει την πορεία του. Τηλεφώνησα στο δικηγόρο μου και αυτή η διαδικασία πήρε τον δρόμο της.

Δεν ήμουν εγώ στο βίντεο. Οι γονείς μου έγιναν έξαλλοι επειδή κάποιος ταύτισε το όνομα του παιδιού τους με κάτι τόσο χυδαίο. Όμως, ποτέ δεν πίστεψαν πως ήμουν εγώ. Δεν χρειάστηκε να τους πείσω για κάτι».

Η ανατροπή έρχεται στο σημείο που η νικήτρια του ριάλιτι μοντέλων… αρνήθηκε να κάνει μήνυση στον εκδότη της εφημερίδας, παρά το γεγονός πως το δημοσίευμα την εξέθετε ανεπανόρθωτα.

«Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κάνω μήνυση. Ξέρω ποιος το έκανε. Έχει κάνει κι άλλα αυτός ο άνθρωπος. Δεν χρειάζεται να ασχοληθώ παραπάνω με αυτό το θέμα. Θέλω να το αφήσω να ξεχαστεί και να ξεκινήσω την καριέρα μου.

Στην αρχή φοβήθηκα πολύ μήπως μου κοστίσει επαγγελματικά. Δεν στοχοποίησε μόνο εμένα, αλλά κι άλλους ανθρώπους από το show. Πιστεύω ότι ήθελαν να αμαυρώσουν όλο το project. Το καλό είναι πως δεν έχει επηρεάσει κανέναν μας και συνεχίζουμε τη ζωή μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άραγε τι θα συμβεί από εδώ και πέρα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.