ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Khloe Kardashian φλερτάρει ενώ ο πρώην σύντροφος της βγαίνει με instagram models (φώτο-βίντεο)

Η Khloe Kardashian φλερτάρει ενώ ο πρώην σύντροφος της βγαίνει με instagram models (φώτο-βίντεο)

Στο party της Kourtney Kardashian είδαμε μερικά εντυπωσιακά looks, αλλά και κάποιες υποψίες φλερτ. Μάλιστα, εκεί ήταν και δύο πρώην σύντροφοι των Kardashians. Ο λόγος για τον Younes Nedjima πρώην της Kourtney και τον French Montana πρώην της Khloe.

Το θέμα είναι όμως ότι είδαμε την Khloe να φλερτάρει και να αγκαλιάζετε θερμά με τον τραγουδιστή Robin Thicke και οι φήμες για ένα νέο ειδύλλιο ξεκίνησαν αμέσως.

https://www.instagram.com/p/BwcqwwPho12/?utm_source=ig_embed

Βέβαια, καλύτερα να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα καθώς ο Robin είναι φίλος της οικογένειας και επίσης τραγούδησε και στο party τους. Είναι επίσης αρραβωνιασμένος με μία φίλη της Khloe, την Αpril Love Geary, η οποία παραβρέθηκε στα γενέθλια της True πριν από λίγες μέρες.

https://www.instagram.com/p/BwQlEfugm0K/?utm_source=ig_embed

Είναι σχεδόν απίθανο η Khloe να έκανε κάτι τέτοιο σε μία φίλη της, καθώς η ίδια είναι πληγωμένη από αντίστοιχη κατάσταση. Ας μη ξεχνάμε πως ο οριστικός χωρισμός με τον πατέρα της κόρης της, τον Tristan Thompson, ήρθε όταν μαθεύτηκε πως αυτός διατηρούσε σχέση με την κολλητή της Kylie Jenner.

Θα περιμένατε λοιπόν πως μετά το σκάνδαλο ο Tristan θα δυσκολευόταν να πάει παρακάτω. Κάνατε λάθος. Ο γνωστός μπασκετμπολίστας φαίνεται να βγαίνει με πολλά μοντέλα του Instagram και διασκεδάζει με φίλους σε party και clubs. Λέγεται πως κάθε φορά που βγαίνει μία διαφορετική νέα και όμορφη κοπέλα με πολλούς followers τον συνοδεύει. Αυτός άλλωστε ήταν ο τρόπος ζωής του και όσο ήταν ζευγάρι με την Khloe.

Το ευχάριστο είναι ότι βρίσκει χρόνο να δει την κόρη του True και ήταν εκεί και στα πρώτα της γενέθλια. Η πρώην του μοιάζει να τον αγνοεί και να αδιαφορεί τελείως για την ύπαρξη του, τον άφησε όμως να πάρει αγκαλιά το παιδί τους και να δεθεί μαζί του λίγο παραπάνω στο party αυτό.

https://www.instagram.com/p/BwQj0vBBlYI/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BwQuyEhhWwM/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.