ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μέλπω Ζαρόκωστα: Δείτε πως είναι σήμερα η καλλονή του Ελληνικού κινηματογράφου (φωτο)

Μέλπω Ζαρόκωστα: Δείτε πως είναι σήμερα η καλλονή του Ελληνικού κινηματογράφου (φωτο)

Σε ένα αριστοτεχνικά ενορχηστρωμένο αφιέρωμα για το ελληνικό σινεμά των 60s και των 70s, ο οικοδεσπότης του It’s showtime Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται, μεταξύ άλλων, δύο καλλονές του ελληνικού σινεμά. Η μία είναι η Μαρία Ιωαννίδου, το «κοριτσάκι με την τσίχλα» σε μια σειρά από αγαπημένες ελληνικές ταινίες.

Η ηθοποιός και χορεύτρια εντυπωσιάζει με την άνεση που εκτελεί χορευτικά που έκανε πριν 40 χρόνια, αλλά και με την εκπληκτική σιλουέτα της, ενώ αποκαλύπτει στον Νίκο τους αγαπημένους της ρόλους, αλλά και το λόγο που η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε ασκήσει βέτο στην παραγωγή να βάψει τα μαλλιά της μαύρα όταν έπαιξαν μαζί στην ταινία «Το πιο λαμπρό αστέρι». Καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη και η Μέλπω Ζαρόκωστα η κομψή πρωταγωνίστρια των ταινιών με τα καταγάλανα μάτια. Μετά από πολύ καιρό που έχει να εμφανιστεί στην τηλεόραση, η Μέλπω Ζαρόκωστα εντυπωσιάζει με το πόσο κούκλα διατηρείται αλλά και με το χιούμορ της, ενώ αποκαλύπτει στα backstage του It’s show time γιατί δεν της άρεσε καθόλου που στους περισσότερους ρόλους της υποδυόταν την πλούσια και ωραία κυρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.