ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σταμάτης Γονίδης: «Άκουσα μια κρυστάλλινη φωνή στον ύπνο μου – Ήταν του Χριστού» (βίντεο)

Σταμάτης Γονίδης: «Άκουσα μια κρυστάλλινη φωνή στον ύπνο μου – Ήταν του Χριστού» (βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στο OPEN, βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Σταμάτης Γονίδης.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μίλησε για όλους και για όλα στον παρουσιαστή, ωστόσο δεν δίστασε να κάνει κάποιες αποκαλύψεις που δεν περιμέναμε, ενώ όπως ανέφερε ο ίδιος υπάρχουν και πράγματα που δεν γινόταν να τα πει στον τηλεοπτικό αέρα.

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε και για τον Χριστιανισμό, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν έχουμε θρησκεία, έχουμε πίστη. Ο Χριστιανισμός είναι πίστη. Κοίταξε να δεις, εγώ τώρα δεν είμαι στη φάση του πιστεύω, αλλά του γνωρίζω».

Ο ίδιος εκμυστηρεύθηκε ότι άκουσε τη φωνή του Χριστού στον ύπνο του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όταν ακούσεις το Θεό να σου μιλάει στον ύπνο σου και σου λέει ενώ τον παρακαλάς να πάρεις ένα μήνυμα και σου λέει: “Δεν θέλω από κανέναν να σηκώσει τον Σταυρό μου, θέλω αγάπη και ειλικρίνεια”.

Μια κρυστάλλινη φωνή. Και λες αυτός είναι ο Χριστός; Το άκουσα! Και μετά έχω δει και πράγματα που δεν λέγονται στον αέρα. Αυτό όμως έπρεπε και να το μοιραστώ από εσάς».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.