ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Αθηνά Ωνάση βγάζει στο «σφυρί» το παλάτι που είχε ο παππούς της για… πριβέ καταστάσεις- Δείτε το!

Η Αθηνά Ωνάση βγάζει στο «σφυρί» το παλάτι που είχε ο παππούς της για… πριβέ καταστάσεις- Δείτε το!

Η χρυσή κληρονόμος δείχνει πιο αποφασισμένη από ποτέ να απαλλαγεί από το βασανιστικό παρελθόν της. Ειδικά μετά τον επώδυνο και ιδιαιτέρως επεισοδιακό χωρισμό της από τον Ντόντα, η μελαγχολική Αθηνά θέλει να τα αλλάξει όλα στη ζωή της, αφήνοντας πίσω οικογενειακά βαρίδια που τη στοίχειωναν.

Έτσι με την ίδια ευκολία που πούλησε τον Σκορπιό, τώρα βγάζει στο σφυρί ένα ακόμη θρυλικό οίκημα των Ωνάσηδων. Ένα αληθινό «παλάτι» της οικογένειας Ωνάση στο Mayfair του Λονδίνου το οποίο πωλείται έναντι 25 εκατ. στερλινών.

Πρόκειται για ένα οίκημα γεωργιανού στιλ και φινέτσας το οποίο εδράζει στο νούμερο 47 της Grosvenor Square. Σε αυτό διέμενε η αδερφή του Έλληνα κροίσου, Άρτεμις, όπου πολύ συχνά ωστόσο το επισκεπτόταν ο ίδιος ο Αριστοτέλης Ωνάσης μαζί με την Τζάκι Κέννεντι για πιο πριβέ καταστάσεις…

Σε αυτό έχει μείνει η Μαρία Κάλλας και η αδελφή της Τζάκι, πριγκίπισσα Λι Ράτζβιλ.

Η περιοχή όπου βρίσκεται το οίκημα εμβαδού 465,24 τ.μ. είναι η «Εκάλη» του Λονδίνου και εκεί διαμένουν οι διασημότεροι και πιο πλούσιοι Βρετανοί.

Η βίλα διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, είσοδο και χώρους υποδοχής αντάξιους βασιλικής κατοικίας και ιδιωτική βεράντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την εντύπωση της αρχοντιάς συμπληρώνουν τα πανύψηλα ταβάνια (3,15 μέτρα), οι περίτεχνες μπαλκονόπορτες, το μπαλκόνι που βλέπει στην πλατεία –το μοναδικό που υπάρχει-, τα μπάνια και οι ξεχωριστές γκαρνταρόμπες για όλους τους ενοίκους και τους επισκέπτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.