ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Tι αποκάλυψε ο αδελφός της Μeghan για την πραγματική σχέση που έχει με τη μητέρα της

Tι αποκάλυψε ο αδελφός της Μeghan για την πραγματική σχέση που έχει με τη μητέρα της

O ετεροθαλής αδερφός της Meghan, Thoman Markle Jr. μίλησε στη Daily Mirror και είπε μερικά ακόμη εξωφρενικά πράγματα που αφορούν στη Meghan. Αρχικά λοιπόν “αποκάλυψε” ότι η σχέση που έχει με τη μητέρα της δεν είναι αυτή που φαίνεται, αντιθέτως το δέσιμό τους είναι ψεύτικο και σιγά σιγά η Δούκισσα του Sussex θα εξοβελίσει και αυτή από τη ζωή της.

Άλλωστε όπως τόνισε, ακόμη και τώρα τη συναντά “στη χάση και στη φέξη” ή όταν είναι απαραίτητο για λόγους δημοσιότητας. Το παράξενο της υπόθεσης βέβαια είναι πως τα γνωρίζει όλα αυτά ο Thomas, αφού ο ίδιος έχει να μιλήσει στην αδελφή του πέντε ολόκληρα χρόνια.

Επίσης ο Thomas Markle βρήκε και τη λύση και για τα ενδοοικογενειακά προβλήματα τους: Δήλωσε λοιπόν στην Daily Mirror ότι αυτή η οποία θα έπρεπε να επέμβει και να λύσει τα θέματα που απασχολούν την οικογένεια Markle, είναι η ίδια η Βασίλισσα Ελισάβετ, ή εναλλακτικά, ο Πρίγκιπας Κάρολος.

Τέλος, τόνισε πως δεν αναγνωρίζει τη Meghan πια, αφού δεν είναι η ίδια με παλιά και πως ούτε ο πατέρας της την αναγνωρίζει, αφού είναι ένα εντελώς διαφορετικό άτομο από εκείνο που ήξεραν παλιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.