ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Μαρία Μπακοδήμου ποζάρει με μαγιό στις διακοπές της (φωτο)

Η Μαρία Μπακοδήμου ποζάρει με μαγιό στις διακοπές της (φωτο)

Η Μαρία Μπακοδήμου τα τελευταία χρόνια είναι μία από τις top παρουσιάστριες της ελληνικής tv, χάρη στη συμμετοχή της στο Power of Love. Τώρα που ολοκληρώθηκε η δεύτερη σεζόν του ριάλιτι της αγάπης, η Μαρία μπορεί επιτέλους να πάει διακοπές και να χαλαρώσει.

Πρόσφατα ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία από τις διακοπές της και μας άφησε άφωνους με το σώμα της. Τι και αν είναι πια 54ων χρονών, το σώμα της λαμπερής παρουσιάστριας δείχνει πιο ωραίο από ποτέ, με κοιλιακούς που μέχρι και 20αρες θα ζήλευαν.

Σαν γνωστή fashionista επέλεξε ένα κλασικό μαύρο μπικίνι, το οποίο και συνδύασε με ένα εντυπωσιακό κόκκινο κιμονό και ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο, που έδινε έναν αέρα μυστηρίου στο look της. «Αγαπάω τα φορέματα που μπορώ να φοράω παντού κι όλες τις ώρες. Όπως αυτό το κιμονό που ταιριάζει και στην πισίνα και στην παραλία αλλά και στο μπαρ», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

https://www.instagram.com/p/B03PIPYCOrL/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.