ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χριστίνα Ψάλτη: Αυτός είναι ο άντρας που της “έκλεψε” την καρδιά (φώτο)

Χριστίνα Ψάλτη: Αυτός είναι ο άντρας που της “έκλεψε” την καρδιά (φώτο)

Χαμογελά και πάλι από έρωτα η Χριστίνα Ψάλτη.

Έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και, σε αυτό το πλαίσιο, η Χριστίνα Ψάλτη έκρινε ότι ήρθε η στιγμή να μοιραστεί ξανά την καθημερινότητά της με έναν άντρα που αγαπάει.Ο σύντροφος της, Αντώνης Κάρδαρης, ο οποίος δραστηριοποι­είται στον χώρο της εστίασης και δεν έχει καμία σχέση με τη σόουμπιζ είναι συνοδοιπόρος της εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Στο εξής οι δυο τους θα μοιράζονται κάθε στιγμή της καθημε­ρινότητας αφού έχουν αποφασίσει να συγκατοικήσουν σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. «Μια αγκαλιά και έναν άνθρωπο να μας αγαπάει τις στιγμές που δεν ξέρουμε πώς να αγαπάμε εμείς τον εαυτό μας» σημείωσε πριν από λίγες ημέρες σε προσωπική της σελίδα στα social media η Χριστίνα Ψάλτη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έπειτα από την απώλεια του συζύγου της, Στάθη Ψάλτη, και μια μακρά περίοδο δυσκολιών, έχει αποφασίσει να κρατήσει κοντά της μόνο τους ανθρώπους που έχουν αποδείξει την ποι­ότητά τους στον χρόνο και να κλείσει τους λο­γαριασμούς της με όσους πλέον δεν έχει κάτι να μοιραστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.