ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζενεβιέβ Μαζαρί και Βίκυ Καγιά σε παλιά φωτογραφία – Η Ζενεβιέβ σε προχωρημένη εγκυμοσύνη (φωτο)

Ζενεβιέβ Μαζαρί και Βίκυ Καγιά σε παλιά φωτογραφία – Η Ζενεβιέβ σε προχωρημένη εγκυμοσύνη (φωτο)

Μία φωτογραφία από το παρελθόν ανέβασε στα Insta Stories της η Ζενεβιέβ Μαζαρί του GNTM.

Από την πρώτη της εμφάνιση στο «Greece’s Next Top Model», η Ζενεβιέβ Μαζαρί κατάφερε να γίνει η αγαπημένη του κοινού.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι μια γυναίκα που δεν μασάει τα λόγια της. Οι καυστικές ατάκες της και το φοβερό της στιλ έκαναν το διαδίκτυο να την λατρέψει και να την αποθεώσει.

Η art director του GNTM ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία της όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, την Ροζαλία, μαζί με τη Βίκυ Καγιά.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με total black look ποζάρει χαρούμενη με τη Βίκυ Καγιά πριν από 8 χρόνια και είναι υπέροχες και οι δύο!

Σημειώνεται ότι η art director του GNTM έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι πήρε 40 κιλά στην πρώτη της εγκυμοσύνη.

Η Ζενεβιέβ είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη και έχουν δυο παιδιά, τη Ροζαλία και τον Μιχάλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.