ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με κατακόκκινο φόρεμα και μπότες η Βικτόρια Μπέκαμ – Φθινοπωρινό ντύσιμο που αναδεικνύει το σώμα της (φωτο)

Με κατακόκκινο φόρεμα και μπότες η Βικτόρια Μπέκαμ – Φθινοπωρινό ντύσιμο που αναδεικνύει το σώμα της (φωτο)

Mε κατακόκκινο φόρεμα και λεοπάρ παπούτσια αποφάσισε να κάνει τη βόλτα της η Βικτόρια Μπέκαμ.

Η διάσημη σχεδιάστρια κατάφερε να ξεπεράσει για ακόμα μια φορά τον εαυτό της και να προσφέρει στιλιστική έμπνευση σε κάθε πιστή fashion aficionado που παρακολουθεί φανατικά τα #ootd της.

Επέλεξε ένα κατακόκκινο midi φόρεμα, με κοντά μανίκια, το οποίο ήταν μεν απλό, αλλά το απίθανο χρώμα του το κατέστησε ως το απόλυτο showstopper.

Highlight του συνολικού look οι εκπληκτικές high-knee μπότες με leopard print, οι οποίες της έδωσαν πολλούς ακόμα πόντους στιλ. Η Becham, ως γνήσιο fashion icon, καταφέρνει πάντα να δημιουργεί τάσεις και να προτείνει one-of-kind κομμάτια και συνδυασμούς. Το φόρεμα και οι μπότες ανήκουν στη συλλογή του οίκου της.

Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο με μια πολύ διακριτική χρυσή αλυσίδα κι ένα ρολόι, ενώ φυσικά δεν έλειψαν και τα oversized γυαλιά ηλίου της, ένα από τα πιο iconic στοιχεία του στιλ της.

Μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή «This Morning», η Victoria Beckham τόνισε ότι στα 45 της χρόνια διαθέτει πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση από τότε που ήταν νέα -κάτι που σίγουρα μπορεί να καταλάβει κανείς κοιτάζοντας τις εμφανίσεις της, αφού είναι η μια καλύτερη από την άλλη. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι πλέον δε δίνει σημασία σε ασήμαντα πράγματα που μπορεί να την απασχολούσαν στο παρελθόν και αφορούσαν στην εξωτερική της εμφάνιση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πιστεύω ότι το σημαντικό είναι να κάνεις focus στα καλά πράγματα και να είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου. Δηλαδή, νομίζω ότι όλοι πρέπει να είναι ευγενικοί με τον εαυτό τους αλλά και με τους άλλους» είπε το πρώην Spice Girl, τονίζοντας ότι πλέον για εκείνη και τον σύζυγό της, David Beckham, προτεραιότητα είναι τα τέσσερα παιδιά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.