ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Netflix: «Φλερτάρει» με Μέγκαν και Χάρι – Θα γίνει άραγε σειρά η ζωή τους;

Netflix: «Φλερτάρει» με Μέγκαν και Χάρι – Θα γίνει άραγε σειρά η ζωή τους;

Είναι γνωστό πως η βρετανική βασιλική οικογένεια έχει την τιμητική της στο Netflix καθώς η ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά «The Crown» είναι βασισμένη στη ζωή της ίδιας της οικογένειας. Φαίνεται όμως, πως η συνεργασία μεταξύ Netflix και βασιλικής μπορεί να έχει συνέχεια…

Μετά την απόφαση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι να απαρνηθούν τους βασιλικούς τίτλους για να ζήσουν μια κανονική ζωή, την οποία ξεκίνησαν ήδη στον Καναδά, πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να «κλέψουν» λίγη από τη δόξα που κουβαλούν και τη δύναμη που τους δίνει ο τίτλος του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η γνωστή πλατφόρμα που θα προσπαθήσει να τους έχει στις παραγωγές της με οποιοδήποτε τρόπο. Κυριολεκτικά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ted Sarandos, διευθυντής περιεχομένου του Netflix, επιβεβαίωσε στον Guardian ότι θέλουν τους Sussexes. Άλλωστε ήδη έχουν κάνει μια αρχή κάνοντας συνεργασία με το Apple tv στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία για τον πρίγκιπα Harry και ένα συμβόλαιο με την Disney για την Megkan Markle με στόχο τα έσοδα να δοθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.