ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έφυγε από την ζωή γνωστός παρουσιαστής του BBC

Έφυγε από την ζωή γνωστός παρουσιαστής του BBC

Σε ηλικία 65 ετών έφυγε ο παρουσιαστής του BBC και συγγραφέας Simon Warr, έπειτα από την μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Πρόσφατα μάλιστα είχε ανακοινώσει ότι αποσύρεται από το Twitter λέγοντας ότι βρίσκεται νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο και είναι μάλλον «απίθανο να επιστρέψει», όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο φίλος του παρουσιαστή έγραψε στα social media ότι «με μεγάλη λύπη ενημερώνω όλους τους θαυμαστές του Simon ότι πέθανε νωρίς το πρωί σε ηλικία 65 ετών, μετά από μία σύντομη μάχη με καρκίνο στο πάγκρεας. Η οικογένειά του μου ζήτησε να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης που του έχετε στείλει. Μόλις είχε τελειώσει τη συγγραφή του νέου του βιβλίου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.