ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου μαζί με την Σοφία Βόσσου μετά την περιπέτεια υγείας του (βίντεο)

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου μαζί με την Σοφία Βόσσου μετά την περιπέτεια υγείας του (βίντεο)

Η Σοφία Βόσσου ήταν από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου κατά την περιπέτεια με την υγεία του και όχι μόνο.

Η γνωστή τραγουδίστρια και επί χρόνια σύντροφος του Μικρούτσικου ήταν κόντα του από όταν έχασε τον αδερφό του Θάνο και είχε κλονιστεί ψυχολογικά και σωματικά. Αλλά και όταν νοσηλεύτηκε η Βόσσου ήταν πάντα εκεί.

Φαίνεται όμως, ότι οι κακές μέρες ανήκουν στο παρελθόν, καθώς οι δύο τους βρέθηκαν σε νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδασαν παρέα με φίλους. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος -αν και το βίντεο είναι σκοτεινό- φαίνεται καταβεβλημένος και αδυνατισμένος, ωστόσο το κέφι δεν του έλειπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, οι δυό τους τραγούδησαν το «Έρωτας Κεραυνοβόλος» που έχει γράψει ο Ανδρέας Μικρούτσικος και έχει ερμηνεύσει η Σοφία Βόσσου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.