ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Europe Shine A Light»: Σήμερα ένας διαφορετικός τελικός της Eurovision 2020 – ‘Eντονο το ελληνικό στοιχείο (βίντεο)

«Europe Shine A Light»: Σήμερα ένας διαφορετικός τελικός της Eurovision 2020 – ‘Eντονο το ελληνικό στοιχείο (βίντεο)

Με κεντρικό στόχο την ένωση της Ευρώπης εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, η EBU σε συνεργασία με τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση της Ολλανδίας (AVROTROS) θα μεταδώσει, απόψε (16/05), στις 22:00, το δίωρο σόου «Eurovision: Europe Shine A Light» στη θέση του -ακυρωθέντος πλέον- διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Συγκεκριμένα, το «Eurovision: Europe Shine A Light» θα μας ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ευρώπη και στην 65χρονη ιστορία του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, παρουσιάζοντας τα 41 φετινά βίντεο κλιπ αλλά και εκπλήξεις με ζωντανές συνδέσεις και μαγνητοσκοπημένα μηνύματα θρύλων του μουσικού θεσμού.

Παρούσα, φυσικά, θα είναι και η Stefania που θα εκπροσωπούσε την ΕΡΤ με το τραγούδι «Superg!rl». Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή καλλιτέχνις έχει πάρει το χρίσμα και για τον διαγωνισμό τραγουδιού του 2021.

Πέρα από τη Stefania, η βραδιά θα έχει ελληνικό χρώμα τόσο με την Ελένη Φουρέιρα όσο και -ενδεχομένως- με την Έλενα Παπαρίζου, μιας και θεωρούνται από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στην ιστορία του διαγωνισμού. Η πρώτη έφερε στην Κύπρο την υψηλότερή της θέση (2η) στον θεσμό, το 2018, με το τραγούδι «Fuego». Η δεύτερη, εκτός από την τρίτη θέση με τους Antique πριν από 19 χρόνια και το «(I Would) Die For You», χάρισε στην Ελλάδα το μοναδικό βραβείο της στη Eurovision, το 2005, ερμηνεύοντας το «My Number One».

Τον δικό της ρόλο, όμως, θα παίξει και η Ακρόπολη καθώς θα φωταγωγηθεί στο πλαίσιο του σόου όπως και ένα μνημείο σε κάθε χώρα της Ευρώπης.

Η ΕΡΤ, τέλος, διοργανώνει τη δική της διαδικτυακή ψηφοφορία στο σάιτ της για την ανάδειξη των αγαπημένων συμμετοχών του ελληνικού κοινού από τον φετινό -ακυρωθέντα- διαγωνισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.