ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Mia Khalifa: Η απίστευτη μεταμόρφωση της σε έναν χρόνο (φώτο – βίντεο)

Mia Khalifa: Η απίστευτη μεταμόρφωση της σε έναν χρόνο (φώτο – βίντεο)

Ένας χρόνος δεν είναι και λίγος καιρός, αυτό το αποδεικνύει περίτρανα η Mia Khalifa που έχει γίνει πλέον… φέτες.

Κάποτε η Mia Khalifa είχε ανακηρυχθεί ως βασίλισσα του Pornhub, έχοντας κατακτήσει την κορυφή στις αναζητήσεις του νούμερο ένα σάιτ ερωτικού περιεχομένου.

Ωστόσο, παρά το ντόρο που έκανε και συνέχισε να κάνει για πολλά χρόνια μετά, η καριέρα της σε αυτό το κομμάτι. Γρήγορα εγκατέλειψε τον χώρο και έκανε στροφή στην καριέρα της.

Φέτες ενόψει γάμου

Πλέον, η 27χρονη από το Λίβανο έχει επικεντρωθεί στον γάμο της με τον Robert Sandberg, με τον οποίο μιλάει με τα καλύτερα λόγια όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

Η τελετή είναι να γίνει το καλοκαίρι και η νεαρή κοπέλα που αποτελεί ερωτική φαντασίωση για ένα μεγάλο κομμάτι του ανδρικού πληθυσμού, έβαλε ως στόχο να γίνει φέτες.

https://www.instagram.com/p/CAGLjBDghwy

Κάτι που κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο, σύμφωνα με το video που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δείχνει το πριν και το τώρα.

Σε αυτό μάλιστα γράφει: «Ένα χρόνο πριν vs σήμερα. Τώρα τουλάχιστον ξέρω οτι ο Ρόμπερτ το εννοεί όταν μου λέει οτι με αγαπάει όπως και αν είμαι, γιατί μου έκανε πρόταση πριν».

Δείτε μερικά videos από την γυμναστική που έκανε η Mia Khalifa για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/CAbw3fBg1mi

https://www.instagram.com/p/B7MSrU5l742

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B5vNPXbg1Ik

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.