ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν νιώθω έτοιμη να γίνω μάνα – Μεγάλη ασέβεια να με ρωτάνε το πότε θα κάνω παιδί»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν νιώθω έτοιμη να γίνω μάνα – Μεγάλη ασέβεια να με ρωτάνε το πότε θα κάνω παιδί»

Συνέντευξη έδωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώτατου, που την γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks και αναφέρθηκε στον γάμο της, αλλά και στο θέμα του παιδιού.

«Προς το παρόν δεν νιώθω έτοιμη να γίνω μάνα. Δεν έχει χτυπήσει αυτό που λένε το καμπανάκι της μητρότητας. Και όλοι με ρωτάνε πότε και πότε θα κάνω παιδί. Είναι πάρα πολύ άσχημο αυτό το πράγμα να σε ρωτάει, γιατί ο άλλος μπορεί για τον οποιοδήποτε λόγο να μη νιώθει έτοιμος. Θεωρώ ότι είναι μια άκρως προσωπική ερώτηση και ειδικά κάποιοι επιμένουν και με φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση. Είναι μεγάλη ασέβεια», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στην εφημερίδα «On Time».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τις φετινές της διακοπές, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε: «Θα πάμε Φολέγανδρο, Κύθνο, Ικαρία, γιατί κάθε χρόνο πηγαίναμε Μύκονο και Σαντορίνη και φέτος θέλουμε να πάμε σε άλλα μέρη. Θέλω φέτος στις διακοπές μου να είμαι όλη μέρα άβαφη και με τις σαγιονάρες μου. Τα χόρτασα όλα τα λούσα και θέλω να απεγκλωβιστώ από όλο αυτό. Να φανεί και λίγο η ηλικία μου, είμαι 27 χρονών, δεν έχω λοιπόν λόγο να φαίνομαι μεγαλύτερη. Για το καλοκαίρι είμαι έτοιμη, έχω κάνει τα μποτοξάκια μου, τις μεσοθεραπείες μου, όλα τα απαραίτητα για να είμαι έτοιμη για τις διακοπές μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.