ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έφυγε από τη ζωή ο συγγραφέας του «Forrest Gump» Winston Groom

Έφυγε από τη ζωή ο συγγραφέας του «Forrest Gump» Winston Groom

Έφυγε από τη ζωή στα 77 του χρόνια ο συγγραφέας του Forrest Gump, Winston Groom. Ο συγγραφέας που έγινε διάσημος όταν το βιβλίο του έγινε ταινία με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς το 1994.

Ο θάνατός του έγινε γνωστός από την Karin Wilson, δήμαρχο του Fairhope, της Alabama.

Έγραψε μεταξύ άλλων: «Με μεγάλη μου λύπη μοιράζομαι μαζί σας την απώλεια του αγαπημένου μας φίλου Winston Groom».

Ο συγγραφέας γεννήθηκε το 1943 στο Mobile, της Alabama. Υπηρέτησε στον πόλεμο του Βιετνάμ από τον Ιούλιο του 1966 έως τον Σεπτέμβριο του 1967.

Το βιβλίο του Forrest Gump εκδόθηκε το 1986, και πούλησε εκατομμύρια στις ΗΠΑ.

Η ταινία που βασίστηκε στο βιβλίο του Forrest Gump κέρδισε έξι βραβεία Όσκαρ μεταξύ των οποίων Α Ανδρικού Ρόλου για τον Τομ Χανκς, σκηνοθεσίας για τον Ρόμπερτ Ζεμέκις και Καλύτερης Ταινίας.

Ο Τομ Χανκς αποχαιρέτησε τον φίλο του με μια ανάρτηση στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CEeUX16pDQe/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.