ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πατέρας έγινε ο Χοακίν Φίνιξ – Έδωσε στο μωρό του το όνομα του πρόωρα χαμένου αδελφού του (βίντεο)

Πατέρας έγινε ο Χοακίν Φίνιξ – Έδωσε στο μωρό του το όνομα του πρόωρα χαμένου αδελφού του (βίντεο)

Ο Χοακίν Φίνιξ και η Ρούνι Μάρα θα γίνουν γονείς. Μάλιστα το ζευγάρι θα δώσει στο αγοράκι τους το όνομα του πρόωρα χαμένου αδελφού του «Τζόκερ», Ρίβερ.

Την αποκάλυψη έκανε ο σκηνοθέτης Βίκτορ Κοσακόφσκι, στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Ζυρίχης, μετά την προβολή του «Gunda», ντοκιμαντέρ του οποίου εκτελεστικός παραγωγός ήταν ο Χοακίν Φίνιξ.

Απαντώντας σε ερώτηση για την εμπλοκή του Φίνιξ στο φιλμ, ο Κοσακόφσκι μεταξύ άλλων είπε «Παρεμπιπτόντως, μόλις απέκτησε ένα μωρό… έναν όμορφο γιο που λέγεται Ρίβερ». Ο Ρίβερ Φίνιξ, που είχε πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων στις ταινίες «Stand By Me» και «My Own Private Idaho», πέθανε το 1993, από υπερβολική δόση ναρκωτικών, στα 23 του χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Χοακίν Φίνιξ είχε μιλήσει για τον αδελφό του, αλλά και το πώς η προσοχή των ΜΜΕ, μετά τον θάνατό του, επηρέασε την οικογένεια. «Ο Ρίβερ ήταν ένας πραγματικά σημαντικός ηθοποιός και κινηματογραφικός σταρ και δεν το γνωρίζαμε πραγματικά», είπε. «Οπότε, τη στιγμή που είσαι πιο ευάλωτος, υπάρχουν ελικόπτερα που πετούν από πάνω. Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να τρυπώσουν στη γη σου. Για μένα ήταν σαν να εμπόδιζε τη διαδικασία του πένθους», συμπλήρωσε. Ο Χοακίν Φίνιξ και η Μάρα Ρούνι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Her» και πέρυσι αρραβωνιάστηκαν. Έχουν συμπρωταγωνιστήσει στις ταινίες «Mary Magdalene» και «Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot», ενώ αμφότεροι είναι ένθερμοι υποστηρικτές των δικαιωμάτων των ζώων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.