ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηθοποιός του Game of Thrones αποκαλύπτει: «Μετά από αυτή τη συμμετοχή δεν είχα λεφτά ούτε για να φάω»

Ηθοποιός του Game of Thrones αποκαλύπτει: «Μετά από αυτή τη συμμετοχή δεν είχα λεφτά ούτε για να φάω»

Ο Τζέισον Μαμόα που είναι γνωστός για τη συμμετοχή του σε δημοφιλείς παραγωγές του Χόλυγουντ όπως το Game of Thrones και το Aquaman αποκάλυψε ότι μετά τη συμμετοχή του στο Game of thrones κυριολεκτικά… δεν είχε λεφτά ούτε για να φάει.

Ο Μαμόα ξεκίνησε την καριέρα του το 1999 όταν και πήρε – εντελώς τυχαία – τον πρώτο του ρόλο για να συμμετάσχει στην τηλεοπτική σειρά Baywatch, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το CNBC.

Όλα ξεκίνησαν από το ανοιχτό κάστινγκ στη Χαβάη που είχε διοργανωθεί στα πλαίσια των γυρισμάτων της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς. Όπως ο ίδιος δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του αυτός και τα ξαδέρφια του παρευρέθηκαν στο συγκεκριμένο μέρος μόνο και μόνο για να «συναντήσουν καινούρια κορίτσια». Ποτέ δεν φανταζόταν πως εκείνη η μέρα θα ήταν η αρχή μιας επιτυχημένης καριέρας.

Ωστόσο, η επιτυχία αυτή άργησε να έρθει. «Στην κυριολεξία πεινούσαμε μετά από το Game of Thrones» αποκάλυψε. «Δεν μπορούσα να βρω δουλειά.»

Ο χαρακτήρας που υποδυόταν ο Μαμόα στο Game of Thrones σκοτώθηκε από την πρώτη κιόλας σεζόν, πριν δηλαδή η σειρά σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Ο ηθοποιός αγωνίστηκε μαζί με την σύζυγό του Λίζα Μπονέτ, να καλύψουν τα έξοδα τους, να συντηρήσουν το σπίτι τους και να μεγαλώσουν τα δύο τους παιδιά. «Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις δύο μωρά όταν έχεις βυθιστεί στα χρέη.» ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μαμόα ωστόσο δεν είναι η μόνη περίπτωση διάσημου που αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες ενώ το κοινό εξακολουθούσε να πιστεύει ότι σημειώνει τεράστια επιτυχία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.