ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χ.Λαμπίρη: «Πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα να ζεις την γέννηση του εγγονιού σου online»

Χ.Λαμπίρη: «Πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα να ζεις την γέννηση του εγγονιού σου online»

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε για τις ιδιαίτερες στιγμές που ζούμε εν μέσω κορωνοϊού και αποκάλυψε ότι δεν κατάφερε να βρεθεί ούτε στην γέννηση του εγγονιού της.

«Ξέρεις τι είναι να γεννά η κόρη σου, το μοναχοπαίδι σου, και να μην μπορείς να είσαι μαζί της στην κλινική; Η κόρη μου ζει μόνιμα στην Πάτρα μαζί με τον άντρα της. Το ότι δεν βρέθηκα στον πολιτικό γάμο της κόρης μου οκ, δεν με πείραξε, δεν ήταν ο θρησκευτικός γάμος, το μυστήριο. Αλλά να μην μπορώ να πάω σε άλλο νομό, γιατί είχαμε καραντίνα, στη γέννα της θυγατέρας μου; Θα σου αποκαλύψω κάτι. Έζησα τη γέννηση του μωρού online. Σε ζωντανή σύνδεση. Ο γαμπρός μου μού έλεγε: «Μητέρα τώρα έχουμε διαστολή, λίγο ακόμα και θα γεννήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα από το τηλέφωνο. Να αγωνιάς για το παιδί σου και να μην είσαι κοντά του. Την τελευταία στιγμή υπήρξε επιπλοκή και γέννησε τελικά με καισαρική. Αυτά έζησα ως μάνα. Πολύ δύσκολα συναισθήματα. Εξαιρετικά δύσκολα. Δεν με καλύπτουν οι λέξεις. Από τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής, όπως η γέννηση, κι εγώ απούσα. Οι μητέρες θα με καταλάβουν. Δεν είναι κάτι απλό, δεν περιγράφεται. Ξέρεις τι είναι να βλέπω φωτογραφίες του εγγονιού μου από κινητά και νύφη την κόρη μου από τηλέφωνα; Τον Σεπτέμβριο, πρώτα ο Θεός, ας μας αξιώσει στην οικογένεια να ζήσουμε έναν θρησκευτικό γάμο. και τη βάφτιση του μωρού μας, του γλυκού μας αγοριού, του Διονύση, που θα πάρει το όνομα του συμπέθερου. Τους ευχαριστώ πολύ που στήριξαν την κόρη μου» είπε η Χριστίνα Λαμπίρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.