Ελένη Δήμου για Δ.Λιγνάδη: «Άργησαν να τον συλλάβουν – Έχω προσωπική εμπειρία με δικό μου παιδί» (βίντεο)

Ελένη Δήμου για Δ.Λιγνάδη: «Άργησαν να τον συλλάβουν – Έχω προσωπική εμπειρία με δικό μου παιδί» (βίντεο)

Η τραγουδίστρια Ελένη Δήμου μίλησε στην κάμερα του Πρω1νού στον ANT1 σε σχέση με τα όσα συμβαίνουν με τις καταγγελίες και τις εξελίξεις τους στο χώρο του θεάτρου και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Δεν περιμένεις να ακούσεις όλα αυτά τα φρικαλέα που έχουν συμβεί. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να τραυματίσει ζωές. Μόνο ο Θεός, κι Αυτός αν θα πάρει την άδειά μας. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πια. Έφτασα σε μια ηλικία που πραγματικά εκπλήσσομαι, ακόμα και τον εαυτό μου ανακαλύπτω. Ανακαλύπτω πράγματα για τον εαυτό μου, που να ξέρω τι κάνεις εσύ. Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση, ας μην κάνουμε ότι πέφτουμε από τα σύννεφα, γιατί το σλόγκαν είναι ότι κάποιοι άνθρωποι δεν μίλησαν, ενώ μίλαγαν.

Άργησαν (να κάνουν τη σύλληψη). Επειδή έχω και μια προσωπική εμπειρία γύρω από το θέμα με ένα δικό μου παιδί. Άργησαν. Σημασία έχει ότι προλάβαμε και είμαστε όλοι καλά και παρακολουθούμε τις εξελίξεις, οι οποίες είναι ελπίζω ελπιδοφόρες για αυτά τα παιδιά που είχαν το θάρρος να μιλήσουν για τις τόσο τραυματικές εμπειρίες που πέρασαν. Στην παιδεραστία νομίζω κανείς δεν πρέπει να αναλαμβάνει ανθρώπους νομικά. Δεν χωράνε αστεία. Καμία επιείκια», είπε η Ελένη Δήμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.