ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χάλι Μπέρι: Η 52χρονη σταρ γυμνάζεται στη παραλία φορώντας μόνο το μαγιό της (φωτό)

Χάλι Μπέρι: Η 52χρονη σταρ γυμνάζεται στη παραλία φορώντας μόνο το μαγιό της (φωτό)

Η 52χρονης στα, Χάλι Μπέρι εμφανίστηκε να γυμνάζεται στη παραλία φορώντας ένα μαγιό που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο της σώμα, μαζί με τον προπονητή της Peter Lee Thomas

Η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί.

Όπως δήλωσε στο περιοδικό People, η πανδημία άλλαξε πολύ την καθημερινότητά της ενώ στάθηκε αφορμή για εκείνη να ασχοληθεί με περισσότερη συνέπεια με την φυσική της κατάσταση.

«Έχω θέσει μια αποστολή στον εαυτό μου κατά τη διάρκεια της ημέρας, να γυμνάζομαι, να εργάζομαι και να είμαι μητέρα. Πιστεύω ότι με την πανδημία είναι εύκολο να ξεχάσουμε να είμαστε ενεργοί, επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε όσα είχαμε συνηθίσει και είναι δύσκολο να βρίσκουμε τρόπους να τα κάνουμε από το σπίτι» δήλωσε η ηθοποιός.

Η ίδια δημιούργησε πρόσφατα και το “Journal on Joy”, ένα βιβλίο που έχει στόχο να υπενθυμίζει στους ανθρώπους όλα αυτά που τους κάνουν χαρούμενους.

https://www.instagram.com/p/CLfSj8Ijws6/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.