ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Όλγα Πηλιάκη: «Με ρωτάτε εάν είμαι έγκυος – Όχι απλά έχω πάρει 5-6 κιλά» (βίντεο)

Όλγα Πηλιάκη: «Με ρωτάτε εάν είμαι έγκυος – Όχι απλά έχω πάρει 5-6 κιλά» (βίντεο)

Η Όλγα Πηλιάκη μάλλον απόλαυσε τους τελευταίους μήνες λίγο παραπάνω το φαγητό με αποτέλεσμα να έχει πάριε κάποια παραπάνω κιλά.

Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη που είναι αρκετά ενεργή στα social media αναρτά συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της, συνεπώς ορισμένοι από τους διαδικτυακούς της φίλους διέκριναν την μικρή αλλαγή στο σώμα της κάνοντας λόγο για τρίτη εγκυμοσύνη.

Η ταλαντούχα χορεύτρια θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της απάντησε στις φήμες που την θέλουν να είναι έγκυος με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Προ καραντίνας και μετά!!! Μου στέλνετε πολλοί και με ρωτάτε εάν είμαι έγκυος! Όχι παιδιά! Απλά έχω πάρει 5-6 κιλά!!! Αλλά να σας πω κάτι; Είναι απόλυτα φυσιολογικό!!! Ο τελευταίος χρόνος άλλαξε δραματικά τη ζωή μας και μπορεί να έφυγε η ‘’γράμμωση’’ αλλά ήρθαν οι ‘’καμπύλες’’! Έτσι ονομάζω τα παραπάνω μου κιλά και είμαι πολύ χαρούμενη με αυτά! Γιατί σημασία έχει ότι κάνεις να το κάνεις με ευχαρίστηση! Χωρίς τύψεις, χωρίς ενοχές! Και σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/COaidQqj05J

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.