ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Τραυματίστηκε στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μ.Σκορσέζε

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Τραυματίστηκε στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μ.Σκορσέζε

Τα γυρίσματα του Killers of the Flower Moon, ξεκίνησαν στα μέσα Απριλίου. Η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζέσι Πλέμονς και Λεονάρντο ΝτιΚάπριο είναι μεγάλο γαγονός στο Χόλιγουντ.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν στις 19 Απριλίου στην Οκλαχόμα, το μέρος όπου εκτυλίχθηκε και η πραγματική ιστορία, όμως ίσως χρειαστεί να καθυστερήσουν λίγο παραπάνω να τελειώσουν, μιας και ο βετεράνος ηθοποιός τραυματίστηκε στο πόδι.

«Έτσι συμβαίνει με τους ηλικιωμένους» ανέφερε χαριτολογώντας στο Indiewire ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο καθώς περιέγραψε τον τραυματισμό του που είναι έντονος, αλλά δε θα αποτελέσει μεγάλη τροχοπέδη για τα γυρίσματα, αφού ο ρόλος του δεν απαιτεί μεγάλη σωματική καταπόνηση.

«Με κάποιο τρόπο διέλυσα τον τετρακέφαλο μου. Πρέπει να πάτησα περίεργα σε κάτι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσω. Ο πόνος ήταν ανυπόφορος, πρέπει να το φροντίσω. Συμβαίνει όταν είσαι γέρος, πρέπει να είσαι έτοιμος για το οτιδήποτε. Ευτυχώς αυτό είναι διαχειρίσιμο. Αυτό που κάνω στο Killers of The Flower Moon είναι επί της ουσίας ένας… καθιστικός ρόλος, οπότε δε χρειάζεται να κινούμαι πολύ. Θα το διαχειριστούμε. Απλώς πρέπει να κάνω μια θεραπεία και να το διατηρώ σε μια συγκεκριμένη στάση για να θεραπευτεί».

Σε κάθε περίπτωση, ο τραυματισμός του θα πάει μόνο μερικές ημέρες πίσω τα δικά του γυρίσματα, χωρίς να επηρεάζεται ο προγραμματισμός σε υπερβολικό βαθμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.