ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Α.Παναγιωτοπούλου: To «αντίο» του Mega στη Χριστίνα Μαρκάτου

Η ανάρτηση του καναλιού με ένα βίντεο από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Ντόλτσε Βίτα»

Α.Παναγιωτοπούλου: To «αντίο» του Mega στη Χριστίνα Μαρκάτου

Η Άννα Παναγωτοπούλου έχει ερμηνεύσει μερικούς από τους πιο εμβληματικούς και διαχρονικούς ρόλους στην μικρή οθόνη και ένας από αυτούς είναι εκείνος της Χριστίνας Μαρκάτου στο «Ντόλτσε Βίτα».

Ακριβώς με αυτόν τον ρόλο, το Mega, το κανάλι που φιλοξένησε την εμβληματική σειρά, αποχαιρετά την σπουδαία ηθοποιό Άννα Παναγιωτοπούλου η οποία με το αμείωτο ταλέντο της απογείωσε τον ρόλο της ερωτευμένης χήρας με τον αρραβωνιαστικό της κόρης της.

Το κανάλι με ανάρτηση στα social media λέει το δικό του αντίο, με ένα βίντεο από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Ντόλτσε Βίτα».

Σε αυτό η Χριστίνα ετοιμάζεται να παντρευτεί, όταν ξαφνικά εμφανίζεται ο Αντώνης- ο απαγορευμένος έρωτάς της- και την κλέβει με τη μηχανή του.


«Άννα Παναγιωτοπούλου για πάντα», γράφει η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε σήμερα (04.05.2024) από τη ζωή, σε ηλικία 76 ετών.

Αξέχαστες παραμένουν οι ερμηνείες της στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, ειδικά στις σειρές «Μαντάμ Σουσού» και «Τρεις Χάριτες».

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο Σταμάτης Κραουνάκης, όταν έγραψε στο facebook «Έφυγε η Άννα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.