ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ.Μερκούρη: «Η τέχνη στην Ελλάδα δεν πληρώνεται και ειδικά για τις γυναίκες»

«Το 2022 ήταν εξαιρετική χρονιά για εμένα»

Δ.Μερκούρη: «Η τέχνη στην Ελλάδα δεν πληρώνεται και ειδικά για τις γυναίκες»

Η Δωροθέα Μερκούρη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και τόνισε ότι «Η τέχνη στην Ελλάδα δεν πληρώνεται και ειδικά για τις γυναίκες, γιατί οι ρόλοι είναι βασισμένοι στους άνδρες».

«Το 2022 ήταν εξαιρετική χρονιά για εμένα. Το να είσαι ηθοποιός στην Ελλάδα δεν είναι ακριβώς το πιο εύκολο πράγμα, το να είσαι ηθοποιός στην Ευρώπη και γενικώς στη νότια Ευρώπη, είναι δυστυχία για τους ηθοποιούς και γι’ αυτό τον λόγο ασχολούμαι και με άλλα πράγματα».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι  «Τα καλύτερα Χριστούγεννα είναι αυτά που δεν είμαι σπίτι και δεν μαγειρεύω. Χριστούγεννα για εμένα είναι φαγητό και μερικά κιλά παραπάνω».

 «Είναι τρίτη ζωή. Είναι η ζωή πριν από τα παιδιά, είναι η ζωή με τα τα παιδιά και η ζωή όταν τα παιδιά έχουν φύγει. Ξαφνικά αλλάζουν τα πάντα, αυτό που είσαι, το ορμονικό σου σύστημα, ξαφνικά γίνεσαι κάτι άλλο. Όταν αλλάζει το καθημερινό με τα παιδιά, δηλαδή δεν είναι πια τα παιδιά στο σπίτι είναι μια τεράστια αλλαγή, που κάποιες μητέρες το ζουν πιο οκ και κάποιες πιο βαριά. Είναι μια περίοδος μέσα σε αυτό που είναι κάτι κάπως θλίψη, που λες “δεν ακούω τα παιδιά μου, τι γίνεται;”» ανέφερε χαρακτηριστικά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.